Strömstad Spa & Resort Yachthamn

Kära gäst!
Som en konsekvens av pandemin är vi i en situation med förhandling med hyresvärden. Pga detta kommer vi därför tyvärr inte att kunna öppna i sommar, utan resorten är pausad och tillfälligt stängd tillsvidare. Därför erbjuder vi extraordinära priser i sommar.

Service på Strömstad Spa & Resort Yachthamn
Strömstad Spa & Resort Yachthamn är hotellets egen hamn med bryggor och flera båtplatser. Här erbjuds båtgäster service med el, vatten, sanitet och tvätt. 

Se & göra
Hamnen ligger precis framför hotellet vilket gör det enkelt att nyttja och njuta av hotellets spa, träningsanläggning, restauranger och besöka golfbanan att öva swingen på. Vill du göra en familjeutflykt är det nära att ta sig ut till lugnet på Nötholmen Naturreservat, perfekt för picknick och promenad. Ett annat härligt utflyktsmål är Kosteröarna och Kosterhavets Nationalpark som bjuder på fina cykelslingor.

Vill du få känslan av stadspuls kan du enkelt ta dig in till Strömstad med linfärjan som går i nära anslutning till hamnen. I stan kan du strosa runt bland gator och torg, ta en shoppingrunda eller en härlig fika på en av uteserveringarna. 

Boka Strömstad Spa & Resort Yachthamn idag.

Dockspot support

Need help with your booking? We’re here for you:

+46 (0)8-10 19 91