Stavern Gjestehavn, Larvik

Beskrivning

Stavern gjestehavn er den største gjestehavnen i Larvik kommune med om lag 200 gjesteplasser, og tilbyr et godt servicetilbud til sine båtgjester.

Når du ankommer Stavern gjestehavn ønskes du velkommen av havneverter som anviser deg plass. Båter over 45 fot oppfordres til å kontakte gjestehavnkontoret på tlf: 940 13 872 før innseiling. Gjestehavnen ligger tett på Stavern sentrum med sine koselige restauranter, kunstgallerier, apotek, vinmonopol, dagligvareforretninger og fine butikker. På sommeren er det et yrende folkeliv i byen, som er spesielt kjent for sine sommershow og kunstutstillinger.

Fasiliteter
Vi tilbyr våre båtgjester fasiliteter som dusj og toalett, ferskvann, vaskerom, sugeanlegg for septik, drivstoff, Wi-Fi og betjent servicekontor.

Gjestehavnkontoret ligger ytterst i Losenbygget og er i høysesongen (uke 24-33) betjent hver dag fra klokken 07:00 - 21:00. Kontoret vil også være betjent i helger før og etter dette. Dersom du ankommer gjestehavnen utenom åpningstid, vennligst kontakt havnevakten på tlf: 940 13 872 ved spørsmål. Havneavneavgiften inkluderer vann, strøm og tilgang til serviceanlegg med dusj og toalett.